Тъмносинята партия ДСБ понесе чудовищен погром в крепостта на жълтопаветничеството

...
Тъмносинята партия ДСБ понесе чудовищен погром в крепостта на жълтопаветничеството
Коментари Харесай

Жълтопаветник: Кога ще си ходи ген. Наско?

Тъмносинята партия ДСБ понесе колосален разгром в крепостта на жълтопаветничеството – самата столица. Партията на ген. Атанас Атанасов не съумя да вкара нито един народен представител в 48-ия парламент от София, което породи вълна от претенции за оставка на ръководителя измежду деятелите.

Градският ръководител на ДСБ Бонка Василева също е на топа на устата, откакто съгласно съпартийците й даже не е провела избирателен щаб. За сметка на това обаче му е назначила ръководител, написа „ Уикенд ”.

„ Христо Иванов и „ Зелените ” имаха отлична акция, вложиха средства и време. А нашите спят. Генералчето и Марта Георгиева унищожиха партията ”, оплака се ръководителят на една от районните организации на ДСБ.

Реклама

Атанас Атанасов сякаш подаде оставка като ръководител на партията си „ Демократи за мощна България ” предишния ноември след слабия избирателен резултат за 47-ия парламент. „ Въпреки положените старания резултатът ни на тези избори е слаб, за което поемам персоналната си отговорност ”, сподели тогава ген. Атанасов.

Той свика Национално заседание на ДСБ за избор на Председател и Национално управление чак на идната година, което обаче го преизбра.

Заради пируетите си и вкопчването във властта ген. Атанасов към този момент е именуван от съпартийците си „ тъмносинята Корнелия ”.
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР