Талисманите и амулетите имат различно влияние върху хората в зависимост

...
Талисманите и амулетите имат различно влияние върху хората в зависимост
Коментари Харесай

Талисмани и амулети: значение на камъните и символите

Талисманите и амулетите имат друго въздействие върху хората според от това от какъв материал са направени или какъв е главният им знак.

Аметистът е прочут със своите защитни сили, той е един от най-често употребяваните скъпоценни камъни за изработка на амулети и талисмани. Този камък оказва помощ да намерите спокойствието, за което по този начин мечтаете.

Цитринът се употребява, когато човек има потребност от балансиране на силите и от креативно ентусиазъм.

Гранатът зарежда човек със здраве, обич и лоялност. Нефритът работи успокояващо, употребява се, с цел да бъде човек по-концентриран в работата си. Можете да употребявате нефрита като колие или като броеница.

 Талисмани и амулети: значение на камъните и знаците

Кварцът се асоциира с напредък, отбрана и медитация. Той оказва помощ да съумеете в начинанията си. Розовият кварц оказва помощ в любовни неволи.

Тигровото око оказва помощ на човек да мисли по-ясно и да резервира успокоение в сложни обстановки.

Талисман или талисман във формата на кръг съставлява вечността. Това е знак на женствеността и закриля нежните създания.

Четирилистната детелина е знак на шанс и благосъстояние. Ръката на Фатима - ръка с едно око на дланта се носи, с цел да се предотврати урочасване и да се отблъсне отрицателната сила.

Луната символизира магията, зарежда човек с мъдрост и вътрешен глас. Луната символизира женското начало, по тази причина се предлага да се носи от дами.

Пентаграмът се употребява, с цел да ви защищити от негативна сила. Талисман с формата на Слънцето носи благополучие и здраве. Слънцето е знак на мъжкото начало, в случай че го носи жена, я подарява със мощ и храброст.

Символът Ин и Ян - кръг, разграничен на половина, като половината е черна, а другата бяла, и във всяка има точка от контрастния цвят, е знак на салдото на силите. Този амулет зарежда притежателя си с силата и опцията да се оправи с сложни обстановки.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР