Талантлив и симпатичен барабанист идва на мястото на Венелин Венков

...
Талантлив и симпатичен барабанист идва на мястото на Венелин Венков
Коментари Харесай

Човек на „СкандаУ“ сменя Венко при Слави! Вижте кой е


Талантлив и приветлив барабанист идва на мястото на Венелин Венков от „ Ку ку бенд “! Това е музикантът Николай Тошев, който е на свободна процедура и в последните години е свирил на турнета с известните „ СкандаУ “.
„ Ако в действителност Ники е индивидът, който ще почне в „ Ку-ку бенд “ - възторженостти, доста надарен, извънреден, справедливо. Той не е част от групата, само че е свирил по турнета с нас и в „ Арена Армеец “, сподели пиарът Ани Дамянова, която е и майка на известния музикант Тото.



Тошев ще се включи към „ Ку-ку бенд “, откакто в четвъртък Невена Цонева разгласи, че тя и приятелят й Венко напущат Дългия. Певицата разгласява следния текст:

„ В живота на човек постоянно се случват промени, от време на време огромни, от време на време - по-малки. При мен, при нас с Венко се случи огромна -промяна. Вече не сме част от „ Ку-Ку бенд “, поемаме по собствен път. „ Ку-Ку бенд “ за мен беше фантазия и ще продължава да бъде фантазия, тъй като това е едно от най-хубавите неща, които са се случвали в живота ми. Винаги, постоянно, постоянно ще ги обичам и постоянно ще съм част от тях и те ще са част от мен, само че взехме решение, което начертава нови неща за  нас напред. Ще разберете какви ще са, само че най-много повода е фамилията, любовта сред мен, Венко и Сашко - нашия наследник Александър. Тъй като в фамилен проект също ни предстоят доста забавни неща. Пожелавам на всички да са здрави, Христос воскресе! Бъдете щастливи “, написа Невена. И малко след нея и Слави Трифонов написа послание към хората, които го следват в нета.

„ След толкоз доста години дружно, след толкоз доста албуми, концерти, телевизионни излъчвания барабанистът на „ Ку-Ку бенд “ Венелин Венков реши да тръгне по собствен креативен и персонален. Заедно с него по креативен, персонален и астрален път потегли и негов жена - Невена Цонева, произлязла от наш ефирен формат, а по-късно певица (и главно бекграунд в „ Ку-Ку бенд “). Пожелаваме им креативен и персонални триумфи. Благодарим за прелестните моменти и многото триумфи “, написа Дългия, като посочи, че напълно скоро ще направи кастинг за нов барабанист и певица след напускането на Невена и Венко.

За момента няма изясненост по какъв начин е определен заместникът на Венко. Очакваше се за мястото на барабаниста и певицата Слави да организира конкурс, който да се излъчва непосредствено в ефир, както Дългия доста обича да прави. Сега подобен евентуално ще има единствено за правоприемник на Невена Цонева.

Самият Николай Тошев не пожела да разяснява пред „ България Днес “ дали той ще е новото лице в състава на Евгени Димитров-Маестрото.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР