Така нареченият диван гейт“ беше прост, но звучен шамар в

...
Така нареченият диван гейт“ беше прост, но звучен шамар в
Коментари Харесай

Джамбазки: Шарл Мишел има смелостта на сладко малко пухкаво зайче

" Така нареченият „ диван гейт “ беше елементарен, само че гласовит пестник в лицето на Европейски Съюз. Когато позволите на ислямисткия деспот да диктува разпоредбите, получавате това. Простата истина е, че радикалният ислям не се интересува от правата на дамите. И уважаеми сътрудници, Вие доста добре знаете това. Така нареченият “диван гейт ” ни сподели голямото двуличие на необятно публикуваната агитация на Истанбулската спогодба.
Г-н Шарл Мишел, към този момент знаем две неща за Вас. Със сигурност не сте благородник и сигурно имате смелостта на сладко малко пухкаво зайче. Вместо да се изправиш против Ердоган и да защитиш дамата в стаята, ти не направи нищо и беше потиснат. Съвсем подобаваща метафора за политиката на Европейски Съюз по отношение на Турция ", към ръководителя на Съвета Шарл Мишел.
 Ще докара ли обидата против Фон дер Лайен до оставката на Шарл Мишел? Ще докара ли обидата против Фон дер Лайен до оставката на Шарл Мишел?
Последиците от „ Дивангейт “, случаят с ръководителя на Европейска комисия Урсула фон дер Лайен в Турция от предходната седмица, не престават...

" Но уважаеми сътрудници, това се случва, когато не действате, когато се оставяте да Ви изнудват. Това се случва, когато не реагирате на експанзията в Средиземно море. Това се случва, когато се пробвате да преговаряте с терористи и диктатори като Ердоган.
Не можем да  позволим на неоосманистката тирания да се намесва на всяко равнище в нашата общественост и сигурно не можем да позволим да си мислят, че тази тирания може да стане член на Европейски Съюз. Не на Турция в Европейски Съюз! "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР