Swarovski откри новия си бутик в Ню Йорк с амбиция

...
Swarovski откри новия си бутик в Ню Йорк с амбиция
Коментари Харесай

„Храм на диаманти“: Swarovski откри новия си бутик в Ню Йорк

Swarovski откри новия си бутик в Ню Йорк с упоритост да придвижи посетителите в цветната заблуда на свят от кристали, оповестява CNN.

Новият Swarovski on Fifth се обитава в комерсиално помещение на два етажа с повърхност 14 400 кв. м, което отбелязва богатата история на първокласната марка, като в същото време предлага нейните сбирки от бижута, домакински фон и аксесоари.

То се отличава с ярки цветни блокове в блестящо розово, жълто и зелено, като по фасадата и в интериора са инкрустирани ромбоиди, наподобяващи скъпоценни камъни - в това число формата на охолно розово стълбище, което води посетителите през апаратура, представяща историята на 128-годишната марка и неговото въздействие върху висшата мода и Холивуд, добавя CNN.


Фейсбук SWAROVSKI 

Предвид сезона, сега магазинът разполага с обилна коледна елха, украсена в омбре модел с бижута, чиято цветова палитра подхожда навръх пространството.

Освен че през десетилетията поддържа дълбоки връзки с фешън къщи като Chanel, Dior, Balenciaga и Viktor & Rolf, Swarovski стои зад доста емблематични визии на аления килим - от ефирната " гола рокля " на Риана на премиите CFDA през 2014 година до арлекиновия гащеризон на Хари Стайлс на премиите Grammy по-рано тази година. (А кой може да не помни трагичното влизане на Doja Cat на ревюто на Schiaparelli Couture пролет-лято 2023 в Париж през януари, където тя дойде покрита от главата до петите с алена багра за тяло и 30 000 кристала Swarovski?)

Неотдавна Ким Кардашиян си партнира с компанията за новата сбирка на нейната марка за долни дрехи и оформящо облекло Skims, включваща покрити с кристали бодита, рокли и долни дрехи.


Фейсбук SWAROVSKI 

Кардашиян, Гуинет Палтроу, Били Портър и Ашли Греъм бяха измежду тези, които отпразнуваха откриването на новия бутик в Ню Йорк още през ноември.

Макар че неотдавна бяха открити или са в развой на разкриване редица нови търговски представителства на Swarovski в Шанхай, Токио, Милано и Сеул, обектът на Пето авеню в Ню Йорк е най-грандиозният до момента, предопределен да " разпалва въображението от момента, в който влезете в магазина ", съгласно изказване на креативния шеф на Swarovski Джована Енгелберт, която е проектирала пространството.

" От огромното стълбище до потреблението на кадифе и коприна в целия магазин - всички елементи имат за цел да обезпечат на клиентите чувството, че се намират в първокласна кутия за бижута ", прибавя тя. " Моята визия беше да основа съвременен, щастлив, величествен и футуристичен дизайн, който отразява светлината, силата и цветовете на Ню Йорк. "

Освен бонбонета цветна гама, на втория етаж в бутика е изложена Swarovski Created Diamonds – сбирка от диаманти, отгледани в лаборатория, както и салон с украсена с кристали порцеланова посуда - партньорство с марката за тънък порцелан Rosenthal.

Новите ни магазини са " храмове на марката ", изясни основният изпълнителен шеф на Swarovski Алексис Насар пред CNN. Той стана първият човек отвън фамилията на Сваровски, който застана отпред на австрийската компания предходната година.

" Смятахме, че е доста значимо да демонстрираме марката по метод, който надвишава комерсиалността - че хората не идват в магазина единствено с цел да подписват покупко-продажби. Искаме те да усетят всички полезности, които марката съставлява, във връзка с нейната история, капитал, съдействие, във връзка с сбирките и най-важно – обслужването на клиентите. "

Според Насар новият магазин е образец за личния метод на Swarovski към лукса.

" Луксът на Swarovski не е обичаен, обвързван със снобизъм и високи цени. Нашият разкош се състои в това да предлагаме на потребителите наслада, себеизразяване, себеотдаване и опцията да бъдат красиви съгласно личните си благоприятни условия. ", добавя изпълнителният шеф.

 
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР