Свикнахме да виждаме Зоуи Кравиц по кориците на списанията -

...
Свикнахме да виждаме Зоуи Кравиц по кориците на списанията -
Коментари Харесай

Секси снимките на Зоуи Кравиц за GQ

Свикнахме да виждаме Зоуи Кравиц по кориците на списанията - въпреки всичко това е една от най-красивите дами на планетата и забавен създател в Холивуд. Видяхме я в редица провокативни функции - от Жената-котка в " Батман " до йога преподавател със скрити качества в " Големите дребни неистини ".
 Чанинг Тейтъм, Зоуи Кравиц, прилики, облекло и по какъв начин двамата се разхождат в Ню Йорк
Колко си наподобяват Чанинг Тейтъм и Зоуи Кравиц

Двамата се любуват на разходка, хванати за ръце

Съвсем скоро ще забележим и каква е като режисьор - 33-годишната щерка на Лени Кравиц и Лиза Бонет е във финалната права на кино лентата си Pussy Island. Това разбираме от изявлението й за списание GQ, което е съпроводено и със секси фотосесия.

Няма по какъв начин Зоуи да не разяснява и връзката си Чанинг Тейтъм - двамата се срещат точно на снимачната площадка на Pussy Island, в който той извършва една от основните функции.

" Той е прелестен човек. Кара ме да се дръзвам, и двамата доста обичаме изкуство, обичаме да беседваме за изкуство. "

Тя признава, че първият филм, който са изгледали дружно, е бил " Истински романс ". И добавя, че той я поддържа във всяко едно отношение и я пази, когато тя е обезпокоена от публичното внимание към себе си.

" Опитваш се да пазиш връзката си като нещо персонално допустимо най-дълго. За да не би трябвало да мислиш за това какво счита светът за нея ", добавя Зоуи за връзките си с Чанинг. " Но колкото повече одъртявам, толкоз повече съзнавам, че индивидът, за който медиите приказват, не съм аз. Това е тяхната концепция за мен. "

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР