Световноизвестният ни цигулар Веско Ешкенази се ожени в последните дни

...
Световноизвестният ни цигулар Веско Ешкенази се ожени в последните дни
Коментари Харесай

Веско Ешкенази изненадващо се ожени

Световноизвестният ни цигулар Веско Ешкенази се ожени в последните дни на своята юбилейна година.

Малко преди да навърши 51 година на 3 март, той изненада феновете си, като разгласи в обществените мрежи, че е сключил брак с приятелката си Станислава Стоева, която също е цигуларка.

Концертмайсторът на Кралския Концертгебау оркестър в Амстердам разгласява фотография с булката, на която са прегърнати и усмихнати младоженци. Станислава е с красива бяла рокля и булчинска воалетка. " Оженихме се! ", написа Ешкенази към фрагмента.

Само за минути стотици техни другари и фенове ги поздравиха. Малко по-късно Веско пусна и видеоклипче от позирането за фотографията на моста над река Амстел, на което се виждаше и единият от синовете му Виктор и Артур със своя другарка

.Виртуозът на цигулката, който е горделивост за България още като 11-годишно дете знамение, когато е солист на фамозната Филхармония “Пионер ”, от предходната година чака да означи 50-годишния си празник с турне у нас.

Докато чака това да се случи, той реши да узакони връзката си с колежката, за която се сгоди още през 2012 година, написа Блиц.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР