Световният №1 Новак Джокович сподели, че по-голямата фенска маса, която

...
Световният №1 Новак Джокович сподели, че по-голямата фенска маса, която
Коментари Харесай

Джокович: Имам по-малко фенове от Федерер и Надал

Световният №1 Новак Джокович показа, че по-голямата фенска маса, която имат Роджър Федерер и Рафаел Надал, не го тормози. По време на видеоразговор онлайн със Стан Вавринка сърбинът призна и че при започване на своята кариера се е чувствал самичък против света.

" Роджър е може би най-великият тенисист на всички времена. Всички по света го харесват. Не чакам почитателите да са на моя страна и съм склонен с това, тъй като става въпрос за Роджър. Нещо доста сходно се случва и с Рафа. Мисля, че се дължи на тяхното великолепие, на и отвън корта, а не на обстоятелството, че аз върша нещо неверно ", показа Ноле.

„ Беше малко по-различен, когато беше млад. Във филмите в никакъв случай не може да има трима положителни герои “, бе мнението на Вавринка, на което Джокович отвърна с: „ Определено си прав. Когато бях млад, бях доста убеден, несъмнено, имах почит към тях, само че можех да ги победя и да спечелвам огромни трофеи. Мечтаех да съм номер 1. В първите от три до пет години усещах, че бях самичък против целия свят. Сега към този момент не усещам по този начин.”
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР