Легенда на Хари Потър имаше забравена роля в комедийната класика

...
Легенда на Хари Потър имаше забравена роля в комедийната класика
Коментари Харесай

Феновете на Blackadder са изненадани да открият, че иконата на Хари Потър е имала роля в сериала преди почти 40 години

Легенда на Хари Потър имаше забравена роля в комедийната класика Blackadder - и някои почитатели едвам в този момент схващат.

Всички познаваме и обичаме героя на Роуън Аткинсън Едмънд Блекаддър и неговото куче Болдрик, изигран от Тони Робинсън в програмата на BBC, която в началото се излъчваше от 1983 до 1989 година Техните луди лудории мигновено станаха шлагер измежду почитателите и имаше редица звезди, които се причислиха заниманието.

Blackadder обезпечи огромен пробив за няколко от членовете на актьорския състав, изключително за Роуан, който продължи с големи неща. През 2004 година беше класиран като вторият най-хубав ситком на всички времена, надвит единствено от Only Fools and Horses - и почитателите явно са били заети да гледат още веднъж някои от старите епизоди.

Не единствено почитателите на комедията одобряват носталгичното пътешестване. Любителите на Хари Потър останаха изумени и също по този начин явно впечатлени от появяването на един от величията на филмовия франчайз - дотам, че нарекоха сцената си в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР