Мастърс шампионът Скоти Шефлър бе задържан от полицията на път

...
Мастърс шампионът Скоти Шефлър бе задържан от полицията на път
Коментари Харесай

Най-високопоставеният голфър Скоти Шефлър беше задържан от полицията на PGA Championship

Мастърс първенецът Скоти Шефлър бе арестуван от полицията на път за PGA Championship, със зашеметяващи фотоси, които го демонстрират с белезници, до момента в който го водят до полицейска кола. ESPN заяви, че той не е извършил полицейските заповеди по време на следствие на гибел на пешеходец.

Движението беше затруднено за към миля (0,6 км) в двете направления по единствения път, който води до голф клуб Valhalla в петък сутринта, с десетки полицейски коли, мигащи с червени и сини светлини покрай входа.

Полицията сподели, че пешеходец е бил блъснат от рейс, до момента в който пресича пътя в лента, предопределена за турнирен трафик.

ESPN сподели, че Шефлър, състезател номер едно в света, който трябваше да стартира втория кръг в 8:48 сутринта локално време (12:48 GMT), е минал около служител на реда в своя SUV с маркировки на вратата, показващи, че е транспортно средство от шампионата на PGA. ESPN сподели, че Шефлър е минал около служител на реда, който му е изкрещял да спре и по-късно се е закачил за колата, до момента в който Шефлър...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР