Време е за ново начало. Пропиляхме много в експерименти, а

...
Време е за ново начало. Пропиляхме много в експерименти, а
Коментари Харесай

Николай Нанков: Пропиляхме много в експерименти, време е за ново начало!

" Време е за ново начало. Пропиляхме доста в опити, а в живота най-ценно е времето! Днес регистрирахме листата в РИК – Ловеч и тръгваме към изборите на 9 юни със мощен тим, който както постоянно до момента съчетава младостта и опита. "

Това написа във Facebook Николай Нанков, регионален координатор на ГЕРБ-Ловеч и ръководител на районната комисия в Народното събрание.

Ето какво написа още Нанков:

Заедно с мен са Ирина Митева, която построи престиж на разнообразни позиции в локалната политика, троянецът бизнесмен Красимир Батолов, доктор Красимир Дончев /СДС/, тетевенецът икономист Иван Цветанов и зооинженерът Андриана Младенова от Ловеч – също хора с опит, треньорът-хандбалист Виктор Симеонов и инж. Павлин Йотов от Луковит, представители на гражданската квота.

Много може да се приказва за изгубеното време в блестящо политическо опълчване. Но ние знаем, че хората не чакат от нас ала-бала! Гражданите имат потребност от спокойствието, че живеем в мирна и постоянна страна - тъй като светът е раздиран от рискови несъгласия. И България има потребност от опитни политици, които имат потенциала да я преведат през компликациите.

ГЕРБ ще върне на хората увереността и вярата в утрешния ден. Милиони българи чакат от своите управленци страна, в която да се усещат предпазени, с заслужен живот и спокоен дом за децата им. Ние от ГЕРБ знаем това и по какъв начин да го реализираме!

Гласувайте на 9 юни! За постоянна България! За сигурна Европа!

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР