Световният №1 Новак Джокович разпрати послание, след като стана ясно,

...
Световният №1 Новак Джокович разпрати послание, след като стана ясно,
Коментари Харесай

Новак Джокович: Вирусът още е тук, трябва да се съобразяваме и да се научим да живеем с него

Световният №1 Новак Джокович разпрати обръщение, откакто стана ясно, че е тестват позитивно за ковид. Както е известно, след втория стадий на „ Адриа Тур”, то българинът Григор Димитров стана първият от Топ 30 тенисистите в света, който бе разгласен за инфектиран, а няколко дни по-късно новината и за Джокович бе доказана.

Моментът, в който пристигнахме в Белград, отидохме да ни изследват. Моят резултат е положителен, както и на брачната половинка ми – Йелена, до момента в който резултатите на нашите деца са отрицателни”, стартира Ноле в изказване.

„ Всичко, което направихме през последния месец, бе с цялото ни сърце и откровеност. Нашият шампионат имаше за цел да сплоти и изпрати известие за взаимност до хората, които са изумени. Както се виждаше, конкуренцията бе съчетана и видя всевъзможен тип състезатели, които да играят играта на положително равнище, макар световната пандемична конюнктура. Всичко се роди след филантропска концепция, с цел да можем да съберем нужните средства и да дарим тези пари на най-нуждаещите се. Организирахме шампионата сега, когато вирусът и силата му намаляваха, вярвайки, че всичко ще бъде наред”.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР