Актьорът Петър Дочев се появи сам в първия ден на

...
Актьорът Петър Дочев се появи сам в първия ден на
Коментари Харесай

Рокада в ,,Преди обед“! Петър Дочев остана без Деси Стоянова: Сам съм! Чувствам се като в Ергенът

Актьорът Петър Дочев се появи самичък в първия ден на седмицата като водещ на „ Преди обед ” по bTV. „ Пратил съм Деси Стоянова малко в командировка, за два дни ”, съобщи той, с цел да изясни отсъствието на любимката на феновете.
Титулярната водеща на „ Преди обед ” в последно време все по-често пропуща излъчвания, а не е загадка, че има и странични занимания с изключение на тези в малкия екран. Дочев наподобява към този момент е привикнал да се оправя самичък, а както самичък показа, това дори му носи ненадейно наслаждение.
„ Аз съм самичък и се усещам като в „ Ергенът ”, съобщи водещият. Причината за това било, тъй като може да си избира с коя жена от екипа на предаването да води в отсъствието на Деси Стоянова, представен от Петел.
Този път изборът падна върху Цвета Макгрегър, която пък заяви, че преди малко се е върнала от командировка и то не къде да е, а във Венеция.
Самият Дочев пък също е бил в почивните дни на служебно пътешестване. Той е бил в Лондон с цел да прави особено изявление. Водещият обаче не отхвърли, че поради многото му другари там, е бил и по частни празненства и то с известни кинотворци.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР