Световният шампион в тежка категория на три от четирите боксови

...
Световният шампион в тежка категория на три от четирите боксови
Коментари Харесай

Джошуа: Мисля, че Усик няма да прави спънки на евентуален мой мач с Фюри

Световният първенец в тежка категория на три от четирите боксови федерации Антъни Джошуа счита, че формалният кандидат на WBO Александър Усик ще се откаже от претенциите си за дуел с него, с цел да може да се организира жадуваният мегасблъсък за сливане на всичките пояси с Тайсън Фюри.

" Според мен Усик ще склони да се отдръпна, ние дори към този момент се свързахме с неговите представители. Той е доста рационален човек и схваща мащабите на обстановката. Вижте, в случай че се обърна надясно, ще се удрям с Тайсън Фюри, което ще е доста сложен дуел. Ако се обърна наляво, ще имам различен тежък противник в лицето на Усик. В идеалния сюжет ще се удрям с Фюри, само че просто желая да се съсредоточвам върху идващия съперник.

Това е предизвикателство за мен. Уважавам Фюри, тъй като е постигнал страхотни неща, тъй че ще приема предизвикването с огромна ненаситност ", разяснява Джошуа, представен от BoxingScene.com.

Сделка с Усик за нанагорнище на опция за борба за международната купа обаче е затруднена от обстоятелството, че Джошуа и Фюри възнамеряват да проведен най-малко два дуела, което би лишило украинеца от късмет през 2021 година. Един от разновидностите, който Еди Хърн предлага, е спечелилият от първия двубой сред AJ и Циганския крал да оваканти незабавно пояса на WBO, с цел да не основава още проблеми на федерацията.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР