Британският , син на монарха Чарлз Трети и пети в

...
Британският , син на монарха Чарлз Трети и пети в
Коментари Харесай

Принц Хари вече е американски гринго

Британският, наследник на монарха Чарлз Трети и пети в линия на заместничество на английския трон, публично удостовери, че към този момент е гражданин на Съединени американски щати. Адвокатската компания на Хари е подала документи тази седмица пред английските управляващи, съгласно които той се е преместил от Англия и в този момент трайно обитава в Съединени американски щати. Това става 4 години откакто принцът и брачната половинка му Меган Маркъл, която е американка, се откриха да живеят в щата Калифорния.

Преди това херцозите на Съсекс се отхвърлиха от уговорките си като високопоставени членове на английското кралско семейство.С декларацията за непрекъснато пребиваващ в Съединени американски щати Хари се отдалечава от ден на ден от кралското семейство. Като наследник на монарха той може да извършва ролята на консултант, само че Бъкингамският замък разгласи през 2022 година, че тези функционалности ще се извършват единствено от високопоставените членове на английското кралско семейство.

Така че Хари към този момент не е никакъв принц, а по-скоро американски гринго, избрал да живее в родината на жена си. Както споделят у нас, откъдето е дамата, оттова е родата.

Новината идва на фона на информацията за идно пътешестване на Хари в Лондон.В скорошно прессъобщение се разкрива, че принцът ще пътува до Лондон, с цел да участва на специфична работа по случай 10-годишнината на спортната самодейност за ветерани от войната - Invictus Games, която ще се организира в катедралата " Свети Павел " на 8 май.

Източник: „ Уикенд “

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР