Световният шампион по бокс за професионалисти в тежка категория Антъни

...
Световният шампион по бокс за професионалисти в тежка категория Антъни
Коментари Харесай

Антъни Джошуа е намерил съперник за дебюта си в САЩ

Световният първенец по бокс за експерти в тежка категория Антъни Джошуа има противник за дебюта си в Съединени американски щати, оповестява Би Би Си. Според информацията той ще се изправи против Анди Руис-младши, като се чака това да бъде оповестено публично до часове.

Първият мач на боксьора Антъни Джошуа в Съединени американски щати трябваше да е против Джарел Милър. Американецът обаче се провали на допингтест и екипът на първенеца стартира да търси нов вид.

Мачът остава по стратегия на 1 юни в " Медисън скуер гардън " в Ню Йорк.

Руис победи две седмици германеца Александър Димитренко. В единствения си мач за международната купа до в този момент роденият в Калифорния боксьор загуби от Джоузеф Паркър.

Мениджърът на Джошуа - Еди Хърн, чака Руис да бъде заслужен противник. Той изясни, че не ми избрал конкурент на първенеца, който да не е на задоволително положително равнище или да не обезпечи развлечение за феновете.

Джошуа имаше плануван дуел за 13 април на " Уембли ", само че срещата беше анулирана, откакто се провалиха договарянията с различен от водещите английски боксьори в категорията - Дилиън Уайт.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР