Световният шампион по бокс Тайсън Фюри преживя истински кошмар. В

...
Световният шампион по бокс Тайсън Фюри преживя истински кошмар. В
Коментари Харесай

Тайсън Фюри преживя истински кошмар

Световният първенец по бокс Тайсън Фюри претърпя същински призрачен сън. В неделя 33-годишният британец се похвали, че е станал татко за шести път. Роди се третата му щерка Атина.

Сега обаче бащата на боксьора – Джон, разкри, че новороденото момиче е било мъртво за три минути, само че е било избавено като по знамение от навременната интервенция на лекарите от болничното заведение в Ливърпул. Малката Атина е била сложена на изкуствено дишане, само че то към този момент е изключено и тя се оправя сама.

Тайсън Фюри, който през вчерашния ден навърши 33 години, самичък призна за претърпените кошмарни мигове със стори, оповестено в „ Инстаграм “.

„ Благодаря на всички за проявената угриженост. Малката Атина е добре, в устойчиво положение и към този момент не е на изкуствено дишане. За момента към момента е в интензивното поделение. Благодаря на всички лекари и медицински сестри. Бог да ви благослови “, написа Циганския крал.

Тайсън Фюри и брачната половинка му Парис имат три момчета и три девойки. Мъжките му наследници всички имат като първо име Принс. Другите му две дъщери носят имената Валенсия Амбър и Венесуела. Трябва да се означи, че това не е първият проблем с дете на боксьора. Неговата брачна половинка има два спонтанни аборта – през 2014 и 2018 година
 Тайсън Фюри претърпя същински призрачен сън

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР