Световният шампион Карлос Насар наистина е бил арестуван през лятото.

...
Световният шампион Карлос Насар наистина е бил арестуван през лятото.
Коментари Харесай

Старши-треньорът Иванов: Насар наистина е бил арестуван през лятото

Световният първенец Карлос Насар в действителност е бил задържан през лятото. Това призна треньорът на националния тим Иван Иванов.

В началото на август първо в GlasNews.bg съобщихме, че Насар е карал под въздействието на алкохол и опиати и оказал опозиция при задържането му от органите на реда.

По-късно Насар отхвърли тази информация в изказване за медиите. Светоният шапмион съобщи изрично, че рядко консумирал алкохол, а опиати - в никакъв случай. " Моят метод на живот е на състезател, на експерт ", каза в телевизионно изявление Насар и добави: " Не съм кадърен да направя такова нещо и ми е ужасно некомфортно даже да разясня тази тематика. Срам ме е даже да си помисля, че бих направил такова нещо ".

Сега треньорът на националите Иван Иванов удостовери, че щангистът е бил арестуван за 24 часа.

" Да, бил е в ареста и има дело на 18 октомври, доколкото разбрах. ", съобщи Иванов пред bTV.

Запитан дали се опасява, че може да се отрази на следваща допинг проба, той отговори: " Ако е било единствено тогава и е имало фактически нещо, с днешна дата надали ще покаже, само че имаме едно мислено постоянно. "

Оттогава международният първенец не е бил в националния тим и тренира самостоятелно, само че ще се завърне идната седмица.

От понеделник на лагера в Асеновград ще бъдат отстраненият дисциплинарно Христо Христов, както и Божидар Андреев, който се беше отказал краткотрайно от спорта. Щангистите упражняват за международното през декември.

Още по тематиката тук:
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР