Световният номер 5 Рафаел Надал записа 11-и пореден успех от

...
Световният номер 5 Рафаел Надал записа 11-и пореден успех от
Коментари Харесай

Надал и Медведев с бързи победи в Акапулко

Световният номер 5 Рафаел Надал записа 11-и следващ триумф от началото на сезона, откакто победи американския " благополучен губещ " Денис Кудла с 6:3, 6:2 в мач от първия кръг на шампионата от сериите АТР 500 в Акапулко. 

За Надал това е първи шампионат след триумфа в Откритото състезание на Австралия през януари, като той изравни достижението си най-хубав старт на годината. През 2014-а испанецът също стартира с 11 победи, преди да загуби от Стан Вавринка на финала в Мелбърн.

Срещу Кудла носителят на 21 трофеи от Големия шлем доминираше на корта и изключително на личен сервис, като загуби едвам четири точки на своето подаване, а ранни пробиви и в двата сета му помогнаха да стигне до елементарен триумф. 

" Това бе сполучлив мач. Започнах с добра игра и победа в два сета. Това постоянно е доста позитивно за увереността. Разбира се, има някои неща, които мога да върша по-добре, само че като цяло не мога да се оплача ", показа Надал след триумфа.

Във втория кръг в Акапулко Надал ще срещне различен " благополучен губещ " от Съединени американски щати - Стефан Козлов, който на старта победи Григор Димитров. 

За втория кръг се класира и международният номер 2 Даниил Медведев след победа над Беноа Пер с 6:3, 6:4. За руснака следва конфликт с Пабло Андухар от Испания.

Ако Медведев завоюва купата в Акапулко, той ще измести Новак Джокович от първото място в международната класация.

 Даниил Медведев

В последния мач от програмата третият в схемата Стефанос Циципас от Гърция победи мъчно сърбина Ласло Джере със 7:6(7), 7:6(4) след повече от два часа игра.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР