Световните таблоиди спекулираха за сватба между актрисата Меган Маркъл и

...
Световните таблоиди спекулираха за сватба между актрисата Меган Маркъл и
Коментари Харесай

5 любопитни факта за Меган Маркъл

Световните таблоиди спекулираха за женитба сред актрисата Меган Маркъл и принц Хари в продължение на към година, преди двойката публично да разгласи годежа си пред света тази седмица. За това време актрисата от сериала " Костюмари " (Suits) натрупа голяма известност и се трансформира в едно от най-често търсените имена в Гугъл през миналата година.

Ето и някои по-малко известни, само че вълнуващи обстоятелства за бъдещата брачна половинка на принца.

Родословно дърво

Актрисата има много забавно фамилно дърво, на което може би се дължи и чаровната й визия. Майката на Маркъл е от афроамерикански генезис, а татко й е с холандски и ирландски корени. През детството си Меган постоянно е трябвало да изяснява за какво майка й е тъмнокожа и носи африкански плитки, а тя самата е толкоз светла.

Истинското й име не е Меган

Първото име на актрисата в действителност е това, с което се появява в сериала " Костюмари " - Рейчъл. Меган е презимето й, с което тя взема решение да се показва пред публиката.

 Снимка 326137

Преди славата

Преди да стане известна, Меган е работела като калиграф за сватби и празненства, с което е изкарвала прехраната си, до момента в който върви на прослушвания за функции. Големият й пробив на телевизионния екран е в ролята на помощник на водещия в изданието на " Сделка или не " в Съединени американски щати през 2006 година

Because my dad taught me to always write thank you notes.... #gratitude #pentopaper

A post shared by Meghan Markle (@meghanmarkle) on Mar 20, 2016 at 5:58pm PDT

Приятелка е със Серина Уилямс

Тенис звездата Серина Уилямс и Меган се срещнали по време на благотворителен футболен мач преди няколко години. Оттогава Маркъл посещава всеки дуел на тенисистката, а американските медии спекулират, че Уилямс сигурно ще бъде измежду шаферките за сватбата на актрисата с принца.

My eyes are closed but my heart is so open! So proud of your new collection @serenawilliams Happy I could be there to support you xx #NYFW

A post shared by Meghan Markle (@meghanmarkle) on Sep 12, 2016 at 2:02pm PDT

Домашни любимци

Меган Маркъл има две кучета, които е осиновила от подслон в Ню Йорк. Според източници Елен Дедженерес е убедила Меган да осинови животните, откакто двете телевизионни звезди напълно инцидентно се засекли във въпросния подслон преди изобщо да се познават.

Oh, my boys. This pic says it all. Bogart & Guy. #adoptdontshop #thelookonbogartsface

A post shared by Meghan Markle (@meghanmarkle) on Sep 15, 2016 at 6:18pm PDT
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР