Световните букмейкъри отсвириха българската гордост в Холивуд Мария Бакалова като

...
Световните букмейкъри отсвириха българската гордост в Холивуд Мария Бакалова като
Коментари Харесай

Букмейкъри определиха какъв е шансът на Мария Бакалова за Оскар

Световните букмейкъри отсвириха българската горделивост в Холивуд Мария Бакалова като любимец за " Оскар " за поддържаща женска роля.

Според тях шансът нашето момиче да грабне заветната статуетка е 1 към 5, а любимец за премията е актрисата Юн Юх-Джунг, чийто коефициент е 1, 22. Бетинг фирмите дават минимален късмет за приемане на премията на Аманда Сейфрид - 1 към 34.

Останалите номинирани дами са Глен Клоуз и Оливия Копман с късмет надлежно 1 към 10 и 1 към 23.

Церемонията по връчването на премиите " Оскар " ще се организира на 25 април, а коефициентите в бетинг фирмите се менят непрестанно, което значи, че Мария Бакалова може да стане и първата българка, притежател на най-престижната премия във филмовото изкуство.

Тазгодишният любимец за " Най-добър филм " е " Земя на номади " с режисьор Клоуи Джао, който също има максимален късмет за статуетка. Претендент с най-големи шансове за " Оскар " за " Най-добра мъжка роля " е Чадуик Боузман, който за жалост умря предходната година, само че пък премията може да бъде присъдена посмъртно.

В категорията " Най-добра женска роля " любимец за оценката е английската актриса Кери Мълиган с ролята си на Касандра в трилър комедията " Момиче с капацитет ".

Гласуването за кино-отличниците за 2021 година завърши в Американската кино академия. За едвам повторно в историята на културния институт членовете можеха да поддържат обичаните си филми и актьори онлайн. Вотът се организира цифрово от 15 април, като гласове се одобряваха до дребните часове не тази нощ, написа show.blitz.bg.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР