Световната звезда Дан Балан има връзка с нашата Андреа ,

...
Световната звезда Дан Балан има връзка с нашата Андреа ,
Коментари Харесай

Андреа замени Кобрата със световна звезда

Световната звезда Дан Балан има връзка с нашата Андреа, оповестяват румънски медии. От WOWbiz.ro настояват, че артистът от известно време поддържа загадка връзка с Андреа, която нашумя в Румъния около взаимната си работа с Кости Йонита.

Източници на изданието, представени от burgas24.bg, настояват, че напоследък Андреа и Дан Балан прекарват цялото си време дружно. " Андреа напусна Кубрат Пулев преди няколко месеца, супербоксерът, с който имаше връзка от повече от 10 години. Оттогава Андреа е неразделно с Дан Балан, върви с него на разнообразни събития, неотдавна са дружно и в Киев. Те се стараят да крият връзките си, гледат на обществени места да са заобиколени от приятелите си, не интимничат, само че... Когато са сами и имат задоволително благоприятни условия, сред тях се случва нещо ", твърди непосредствен другар на двамата и свидетел на срещите посред им.

Освен това, в случай че години наред Андреа в никакъв случай не отговаряше на въпроса кой е обичаният ѝ актьор, в последно време тя дава отговор изрично, че това е Дан Балан.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР