Светът винаги си е задавал много въпроси, свързани с духовни

...
Светът винаги си е задавал много въпроси, свързани с духовни
Коментари Харесай

Какво означава черна котка да дойде в къщата ви?

Светът постоянно си е задавал доста въпроси, свързани с духовни практики, само че отговор нормално не се намира. Затова и през днешния ден хората от време на време се замислят дали да продължат, в случай че черна котка им пресече пътя.

Можем да погледнем на този въпрос и да потърсим отговор дали някои котки са оплетени с такива извънсетивни прекарвания.

Черната котка, пристигнала в къщата на индивида, значи, че тя пази хората от нежелани визити. Пази от неприятен шанс и оказва помощ на хората да покачат вибрациите си.

Късмет и предстоящ разцвет вещае идването на черна котка вкъщи. Ако тя седи на прага или влиза в къщата, това значи, че притежателите на дома ги чака шанс. Може да значи също, че неприятните времена към този момент свършват и черната котка е изпратена като вестоносец, който да заяви новината на хората.

Някоя къща да бъде посетена от черна котка е добър знак, в арабските страни ги считат за джинове - невидими създания с добра мощ.

В доста страни ги считат за сподвижници на вещиците, макар че положителното в тях постоянно е засенчвало неприятното.

Какво значи, в случай че черна котка посети дома на човек през нощта?

 Черна котка вкъщи

Най-често това значи, че е гладна или желае да се скрие от неприятни метеорологични условия на открито. Това е натурален инстинкт у котките, които търсят топлината на човешките домове. За религиозен човек може да бъде знак, че следва добра смяна.

Какви вярвания има за черните котки?

Към неприятните от тях принадлежи на първо време вярата, че те са спътници на вещиците. През Средновековието тази религия е била изключително мощна и хората са държали черните котки надалеч. Някои хора свързват черния цвят на това животно с заравяне.

На другия полюс са визиите, че черните котки носят шанс и благополучие. Осиновяването на черна котка се е считало, че носят разцвет.

Защо не би трябвало да свързваме черната котка със суеверия?

Котките с черна четина заслужават да бъдат обичани колкото всички други. Суеверието може да се одобри, единствено в случай че не предизвиква дискомфорт на различен жив организъм. Всичко, което съществува на земята, има право на почитание и отбрана.

Връзката на черните котки с магьосничеството идва от възприемането на черния цвят като злобен, знак за заплаха и по тази причина те дълго са били дискриминирани, само че през днешния ден осъзнаваме, че заслужават топлота, любов и доверие по всевъзможен метод.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР