Светът се променя всеки ден все по-бързо и по-бързо… Всички непрекъснато

...
Светът се променя всеки ден все по-бързо и по-бързо…
Всички непрекъснато
Коментари Харесай

Изпратиха ни без да питат на друга планета и няма никакъв шанс да се върнем

Светът се трансформира всеки ден все по-бързо и по-бързо…

Всички непрестанно споделят, че светът е станал толкоз комплициран и е доста мъчно да се направи разлика сред истина и фалшив. Но светът постоянно е бил двузначен и спорен. Това, което го нямаше, е гигантската скорост на смяна.

Това, което преди отнемаше на човечеството стотици хиляди години, след това стартира да лишава хиляди, след това стотици, по-късно – това към този момент е покрай нас – десетки години. Същото нещо се случва и в този момент за един ден, може би даже два пъти дневно.

Веднага откакто свикнахте с телефона си, се появи нов модел. И би трябвало да се учите още веднъж. Защото всичко към вас ви принуждава да го вършиме. И да го вършиме доста бързо.

Друг значим миг: нормалните модели започнаха да се унищожават в света и познатите феномени наподобяват друго. Това доста наподобява на това, което се случва с Алиса в страната на чудесата.

Между другото, в случай че не сте отваряли тази книга отдавна, отворете я. Ще видите, че демонстрира какво в действителност се случва с нашия свят в този момент. А точно: всички неща и процеси като че ли са обърнати с главата надолу.

Това е някакъв различен свят и ние в този момент живеем в него. Започна не толкоз от дълго време, може би през последните 3-4 години, още преди ковид. Но той приключи този преход. Попаднахме на друга планета и няма късмет да се върнем. Необходимо е по някакъв метод да се пригодим в този необикновен свят. “

Татяна Черниговская


Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР