Покрай прочутата си сестра Пипа Мидълтън също е обект на

...
Покрай прочутата си сестра Пипа Мидълтън също е обект на
Коментари Харесай

Парти, събития и пилатес - новият бизнес на сестрата на Кейт Мидълтън

Покрай фамозната си сестра Пипа Мидълтън също е обект на доста внимание. Откакто се омъжи за Джеймс Матюс, тя е отдадена главно на фамилията си и развъждането на трите им деца Артър, Грейс и Роуз.
 Пипа Мидълтън, Джеймс Матюс и почивката на фамилията им в Сейнт Бартс
Колко добре наподобява сестрата на Кейт Мидълтън

Месеци след раждането

Което не значи, че дружно със брачна половинка си не възнамеряват разнообразни бизнеси, които да развиват. Като да вземем за пример Bucklebury Farm Park - парк, който Матюс закупи за 1.5 милиона английски паунда през 2022 година

Той се намира покрай фамилния им дом и включва дребен зоопарк, който от години е обичано място на принц Джордж - племенникът на Пипа. Постройката, която се намира на територията на парка, следва скоро да бъде отворена за визити.

В нея ще се провеждат празненства, събития и пилатес, съгласно източник на DailyMail. Семейство Матюс от дълго време възнамерява създаването на парцела, само че се сблъска с документални проблеми. Те построиха заслон с места за сядане, само че се оказа, че не са взели позволение за постройката.

Впоследствие пък против проектите им да изградят пътека към парка имаше възражения от страна на съседи на парцела, които твърдяха, че въпросната елементарно ще се наводнява и ще превърни близките площи в тресавище.

Известно е обаче, че и Джеймс Матюс имат позволение да ремонтират и разширят актуалната основна сграда на Bucklebury Farm Park, както и да построят нова, подобаваща за увеселителни действия, и паркинг за 100 транспортни средства.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР