Светът на Кайджу напоследък се радва на голяма популярност, особено

...
Светът на Кайджу напоследък се радва на голяма популярност, особено
Коментари Харесай

Кърт Ръсел и синът му ще разследват заедно Годзила

Светът на Кайджу в последно време се радва на огромна известност, изключително след триумфа на " Годзила против Конг ", написа БГНЕС. Официално беше оповестено, че се работи по сериал за Годзила за AppleTV, оповестява " Giant Freakin Robot ". Също по този начин беше оповестено, че Кърт Ръсел ще взе участие в основната роля дружно със сина си Уайът. Новият сериал е озаглавен " Годзила и титаните ".

" Годзила и титаните " наблюдава последствията от борбите сред Годзила и титаните, които изравняват Сан Франциско със земята и довеждат до осъзнаването, че в света съществуват чудовища. Сериалът ще се върти към семейство, което се е посветило на откриването на тайните на организацията, пуснала на независимост тези чудовища. Тази организация е печално известният Монарх, който участва в основаната Вселена на чудовищата.

Предполага се, че Кърт Ръсел и синът му Уайът са фамилията, което ще се опита да разкрие въпросните секрети, които са ги свързали с Монарх. Режисьорът Матю Шакмансе се заема с първите два епизода от сериала.

Сериалът ще следва събитията във кино лентата " Годзила " от 2014 година

Това ще бъде първата основна роля на Кърт Ръсел от години насам.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР