Сватба на тъмно, влажно и студено място? Ако обичате морските същества,

...
Сватба на тъмно, влажно и студено място?
Ако обичате морските същества,
Коментари Харесай

Колко струва подводна сватба, предлагана от хотел в Монте Карло?

Сватба на мрачно, влажно и студено място?

Ако обичате морските същества, гмуркането или просто кино лентата " Малката нимфа ", то това е вашият вид за мечтания ден и един хотел може да ви го предложи.

Хотел Metropole в Монте Карло пуска още веднъж своя подводен брачен пакет, който наподобява на подводна екскурзия, само че към водолазното съоръжение са добавени неопренови смокинги и булченска рокля, написа profit.bg.

Булката и младоженеца ще бъдат съпроводени по пътя към олтара от Пиер Фрола, четирикратен международен първенец на свободно гмуркане, оповестява T+L.

Гостите на сватбата ще могат да следят церемонията от морското дъно, в случай че разполагат със лични костюми и екипировка за гмуркане.

След водната женитба, както двойката, по този начин и гостите й, могат да се насладят на коктейли и обяд на плажа.

Разбира се, всеки получава видеозаснемане на церемонията.

Хотелът има и специфичен пакет за предложение за брак, който включва подводница, шампанско и изискани ордьоври на плажа по-късно.

Тези пакети се оферират единствено на гостите, отседнали в хотела, в който цената на нощувките започва от към 390 $ на вечер.

За благополучие, пакетите са много приспособими, според от размера на вашето празненство, като се стартира от към 1 400 $ за предлагането и се стигне до малко над 8 200 $ за гала.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР