Доналд Тръмп потвърди, че ще обжалва своите 34 присъди за

...
Доналд Тръмп потвърди, че ще обжалва своите 34 присъди за
Коментари Харесай

Доналд Тръмп настоява, че ще обжалва наказателни присъди за „измама“ в странни думи за съдия „тиранин“

Доналд Тръмп удостовери, че ще апелира своите 34 присъди за углавни закононарушения на странна конференция, на която засегна китайските коли, хората с мачете в McDonald's и очевидци, " безусловно " разпънати на кръст по време на процеса му.

Президентът републиканец се появи в Trump Tower в Манхатън единствено часове откакто беше приет за отговорен в скрит план за секрети пари против звезда от филми за възрастни, които настояват, че са правили секс. Твърди се, че актрисата Сторми Даниелс е получила заплащане от 130 000 $ от остарелия си юрист Майкъл Коен.

„ Ако могат да създадат това на мен, могат да създадат това на всеки, това са неприятни хора, в в доста случаи те са заболели хора “, сподели той пред събралата се преса, преди да се впусне в чудноват, разпилян монолог за хора, влизащи нелегално в Съединени американски щати. Той също по този начин насочи редица обвинявания към президента Джо Байдън и неговия екип. „ Те желаят да ви покачат налозите, желаят да ви вземат колите... това е същински проблем. Имахме доста спорен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР