Свържете сайта си със социалните мрежи Все по-голям брой компании правят

...
Свържете сайта си със социалните мрежи
Все по-голям брой компании правят
Коментари Харесай

6 стъпки как да продаваме по- добре през нашия сайт

Свържете уеб страницата си със обществените мрежи

Все по-голям брой компании вършат това, като влагат в наличие във Фейсбук за начинанието си за печелене на пари. По този метод такива компании могат да търсят вести в обществените медии, които може да са свързани с продуктите на дадена компания. Когато даден уеб страница употребява тази тактика, той открива отворена връзка с тези мъже и дами, които прекарват време онлайн. И това е единствено първата стъпка в построяването на фуния за продажби.

Техники за определяне на затворена връзка

Стремежът е да се свържем  с тези хора, вашия блог или бюлетин. Ето за какво създателите на изявления в блогове предизвикват читателите да разясняват техните изявления. Коментарът съставлява реализирането на връзка.

Мейлинг

След заетостта на затворените връзки (коментари към изявления в блога), зараждащата фуния съдържа предложения. Всяка покана се доставя посредством имейл и всеки имейл съставлява поръчка, отправена към потребителя. Потребителят е помолен да отговори на промоционалния материал от даден уеб страница.

Получаване на безвъзмездна информация по тематиката плюс последни оферти  с линкове към вашия уебсайт

Обикновено се уголемява по някаква тематика, обхваната в обява в блог. Като опция може да се оправи с проблем, упоменат в някакъв коментар към обява в блог.

За да се употребява по- нататъшно стандартната фуния на продажбите, притежателят на уеб страницата би трябвало да продава три или повече продукта

Един от тях би трябвало да бъде избран като въвеждащ артикул. Трябва да се предлага на купувачи за първи път, тези, които са пристигнали на избраното място от фунията за продажби на уеб страницата.

Разберете, че това, което се предлага в този миг, има цена. Това не е гратис. Трябва да е освен това от това, което може да се откри във всеки обект, употребен като проба. Все отново той има единствено лимитирана стойност.

Проучвайте и наличните си артикули

Потърсете подобен, който коства малко повече от въвеждащия артикул. Все отново бъдете сигурни, че това не е най-скъпият ви артикул. В този миг сте стигнали до частта от фунията, където става уместно да предложите продукт с някаква стойност, т.е. подобен със скромна цена.

Инфо: allwomenstalk.com/pixabay

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР