Сузанита за пореден път счупи тъпомера с нова публикация в

...
Сузанита за пореден път счупи тъпомера с нова публикация в
Коментари Харесай

Сузанита показа как шмърка бело, хвали се с геройството

Сузанита за следващ път счупи тъпомера с нова обява в Инстаграм профила си. Пловдивчанката, която до преди няколко месеца се лекуваше в клиника за наркозависими, вероятно не си е взела поука.

Тя продължава да дава " добър образец " на всички нейни почитатели и младежи, като на фундамент издига опиатите.
На последното стори, което е разгласила в мрежата, щерката на Орхан Мурад шмърка " бело " благодарение на банкнота, навита на фунийка, а към нея стоят пакети със " стоката ".  Сузанита сподели по какъв начин шмърка
Разбира се, изцяло допустимо е това да не е същинска дрога, само че тук казусът не опира до състава на бялата субстанция, а до това, че Сузанита демонстрира образно по какъв начин се употребяват опиати и продължава да се гордее с дейностите си.

Сцената може да бъде и част от видеото към новата ария на скандалната певица от Пловдив, за която тя се похвали преди броени дни.
 Сузанита сподели по какъв начин шмърка

„ Прекрачих границата. И два дни по-късно влязох в клиниката. Всяка заран и вечер пия медикаменти, антидепресанти. Все още имам тежки моменти, викам, крещя, само че по-късно се оправдавам. Аз бях потънала в най-дълбоката яма, бях жива в гроба. Четири месеца ми лиши да схвана какво би трябвало да върша, само че взех решението и сега съм чисто нова”, показа в последното си изявление Сузанита, само че очевидно бързо е не запомнила за думите си.

Междувременно, наследничката на Орхан Мурад не стопира да " бръмчи " по участия из разнообразни клубове в страната, а вместо телохранител с нея пътува приятелят и Денис, който кара и я пази от недоброжелатели и настоятелни мъже.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР