Сузанита създаде поредния скандал с новото парче, в което участва.

...
Сузанита създаде поредния скандал с новото парче, в което участва.
Коментари Харесай

Защо Ангел направи скандалната песен със Сузанита?

Сузанита сътвори следващия скандал с новото парче, в което взе участие. Това сякаш се трансформира в запазена марка на малолетната изпълнителка, която досега има няколко песни, съвсем всички взаимни планове с други реализатори като Андрея, Крум и Каската.

В новата ария, 15-годишната щерка на Орхан Мурад си партнира с артиста Ангел, а клипът към нея стана причина за вълна от отвращение и даже стигна до държавни институции като Агенция за протекция на детето и Съвет за електронни медии.

Агенцията за протекция на детето реши да ревизира случая.

Съвет за електронни медии се сезираха, откакто жители подадоха сигнал, че в клипа има нецензурно наличие.

Тази заран в студиото на "Събуди се " трябваше да гостуват скандалната млада певица и фолк изпълнителят, с цел да опишат за клипа, към който се подвигна жестоката шумотевица.

Сузанита обаче, реши да върже тенекиена кутия на Ангел.

„ Нещо се е случило или е нямала опция. И аз съм сюрпризиран “, разяснява той отсъствието на момичето.

Ангел призна, че абсурдът в песента "К'во става, брат " е издирван.

„ Очакваше се, че ще има хейт, само че не чак подобен “, сподели той, отговаряйки на въпроса дали е очаквал, че ще има такива кавги към клипа им.

„ Да, тя е на 15 години и се опасявахме за това по какъв начин може да се развият нещата, само че клипът самичък по себе си приказва. Ако кажа, че не сме търсили скандал ще излъжа. Ама тя Сузанита още от преди си е скандална “, показа още артистът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР