Великденските празници са време за радост и празненство, но за

...
Великденските празници са време за радост и празненство, но за
Коментари Харесай

Как да не напълнеем по празниците?

Великденските празници са време за наслада и тържество , само че за доста хора те могат да бъдат и предизвикателство, изключително когато става въпрос за управлението на тежестта и напълняването. В идната публикация ще споделим препоръки по какъв начин да се насладите на празниците без да се притеснявате за струпване на непотребни килограми.

1. Планирайте авансово - Преди да се насочите към празничната софра, направете проект какво ще ядете и какъв брой. Избягвайте да хапвате безотговорно и се пробвайте да се придържате към здравословни храни.

2. Ограничете потреблението на захари и мазнини - Великденските сладки и мазнини могат да бъдат прелъщение, само че пробвайте се да ги консумирате в умерени количества. Предпочитайте по-здравословни други възможности като плодове и зърнени храни.

3. Пийте задоволително вода - Водата е основен детайл за поддържане на здравословно тегло. Пийте най-малко 8 чаши вода дневно, с цел да поддържате хидратацията на организма си и да намалите жаждата за сладки питиета.

4. Практикувайте умерени физически извършения - Не забравяйте да се движите и да практикувате физически извършения по време на празниците. Това ще ви помогне да изгорите непотребните калории и да поддържате формата си.

5. Не се лишавайте от удоволствията - Не е нужно да се отказвате от всичко, което обичате по време на празниците. Разрешете си да си похапнете нещо вкусно, само че с сдържаност и разсъдък.

Следвайки тези препоръки, можете да се насладите на великденските празници , без да се притеснявате за струпване на непотребни килограми. Помнете, че ключът към сполучливото управление на тежестта е салдото и умереността .

Всеки миг е значим! Последвайте ни в  и , с цел да сте в крайник с тематиките на деня
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР