Луната е в знак Риби, където ще остане до 23:42

...
Луната е в знак Риби, където ще остане до 23:42
Коментари Харесай

Днес се събуждат свръхестествени способности

Луната е в символ Риби, където ще остане до 23:42 ч. на 4 май. В дните на Риби човек става по-чувствителен, съчувствен, радушен, изострят се интуитивните качества, нараснала мечтателност и сензитивност към мнението на други хора. Лесно е да се поддаде на мощното психическото влияние на близките.

Въображението става интензивно. Като цяло дните на Риби са идеални за всяка художествена активност, тъй че е време да реализирате тези хрумвания, които изискват креативен метод.

Препоръчва се да се обърне повече внимание на духовния свят, защото в този миг психическите качества на човек доближават своя най-много. Пораждат се благородни усеща. Трябва да сте деликатни в региона на любовните връзки. Често в този лунен интервал човек гледа на света през розови очила.

Уязвими са най-вече ходилата и пръстите на краката. Трябва да се означи, че всичко, което се използва в дните на Риби: никотин, алкохол, храна, опиати, има двоен нездравословен резултат върху организма.

Лунен календар: 25 лунен ден от 04:00 ч. на 3 май до 04:23 ч. на 4 май

През този ден може да наподобява, че всичко към вас е замръзнало, има чувство за бездейност на света към вас. В този случай е по-добре да употребявате деня, с цел да си починете и да натрупате мощ. Освен това към момента не е доста удобно за започване на нови планове или решение на значими въпроси. Като цяло неутралният лунен ден предлага време за размисъл и подготовка, само че не и за деяние.

Символи на деня са костенурката, ракът, два съда с жива и мъртва вода, символизиращи силата и живота от една страна и загубата на сила и гибелта от друга. Това е вълшебен ден, свръхестествени качества се разсънват, може да имаме оракулски видения. Вслушайте се във вътрешния си глас, гласът на своя ангел-хранител. Всяка информация носи мъдрост.

Девиз на деня е “Бързай постепенно ”. В този ден ще съумеят единствено тези, които не бързат. Избягвайте всяка интензивност, припряност, суетата. Не би трябвало да стартирате нищо ново, само че би трябвало да завършите започнатото. Да не се вършат нови проекти. Не хабете непотребни сили. Да се заобикалят инцидентните контакти.

Ден на бездейност, уединение и покой. Подходящо време за концентриране, самовглъбяване. Опитайте се да видите всяка една обстановка в дълбочина. Вслушвайте се във вътрешния си глас, размишлявайте върху живота си и това, по какъв начин вие възприемате света. Всеки знак денем би трябвало да бъде възприеман като напътствие за нещо.

Душевният свят в този момент е уязвим и сензитивен към непознатото вмешателство. Избягвайте тематики за персоналния си живот. Не се предлага да разголвате душата си пред никого. Трябва да придобиете способността да обичате себе си, да приемете себе си с всички плюсове и минуси. Противопоказно е да се използват медикаменти, цигари, груба храна – всичко, което затруднява работата на мозъка. Уязвима част на тялото в този лунен ден са ушите, не би трябвало да се чистят, да пробиват, да се оперират. Ден за ликвидиране от шлаките - физически и духовни. На болести зародили през днешния ден би трябвало да се обърне съществено внимание, да се окаже своевременна помощ, тъй като нещата могат доста да се усложнят.

Подходящ е чувственият и муден секс. Бързият секс не се предлага. Създайте сантиментална конюнктура със свещи, цветя и нежна музика. Добре е преди любовните игри да се пие малко алено вино. Може да започнете с разпускащ масаж.

Подстрижката е извънредно нежелателна. Поставя под опасност физическото и психическо положение, написа Ивелина Пенчева в novini.bg.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР