Обява за продажба на къща в Родопите буквално взриви социалната

...
Обява за продажба на къща в Родопите буквално взриви социалната
Коментари Харесай

Вълна от негодувание заради обява за продажба на къща за 100 000 лева

Обява за продажба на къща в Родопите безусловно взриви обществената мрежа Facebook, видя Plovdiv24.bg. Цената, която бе поискана, евентуално от притежателя, провокира оживена полемика. Ето и самия текст към обявата:

Двуетажна, остаряла къща (за цялостен ремонт вън и вътре) в Хвойна по 70м2 на етаж. Парцелът е малко над 700м2. Ток, вода и канализация. Намира се на центъра до детския парк. С план за фамилен хотел. 100 000 лв..

„ Това са брокерите в Родопите, единствено да чуят за имт в продажба и се лепват за продавача. Обясняват му по какъв начин ще му дадат малко повече, тъй като заслужава,техният % е 30-50 за нула свършена работа и по-важното, какъв е резултатът?

Тези къщи не се закупуват от фамилии, които биха заживели там, биха добавили деца в градините и учебните заведения, а се закупуват от хора с парични остатъци, такива, които може и в никакъв случай да не видят парцела си или още по-лошо, може да построят вила за разгулен срещи и да допринесат за изгубването на селото! “, разяснява не без неспокойствие консуматор.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР