Сузанита отново шокира феновете си в социалната мрежа Instagram, като

...
Сузанита отново шокира феновете си в социалната мрежа Instagram, като
Коментари Харесай

Да падат дрехи и задръжки: Сузанита показа голото си бременно тяло

Сузанита още веднъж шокира почитателите си в обществената мрежа Instagram, като сподели голото си тяло, наедряло от напредналата бременност. Дъщерята на Орхан Мурад чака своето първо дете, само че не се отхвърля от скандалния имидж, който си сътвори през последните години.

Тя сподели татуираното си коремче, а почитателки и изпратиха сърчица и пожелаха на певицата лека бременност.

Явно е, че моментът на раждането мощно тормози изпълнителката на " Луцифер и Буда “, така тя реши да се допита до родилките в мрежата. Изглежда Сузанита възнамерява да роди по натурален път, той като помоли последователките си в Instagram за препоръки и отзиви за естественото раждане.

" Обръщам се особено към майките, които към този момент са минали през естественото раждане. Обръщам се към тях, тъй като съм тук, с цел да чуя отзиви препоръки, по какъв начин да се приготвя, по какъв начин мина вашето раждане. Знам, че при всеки е самостоятелно, само че съм тук, с цел да чуя всякаква информация, която ще ми бъде потребна.

Оставам на линия, с цел да си побъбрим и благодаря авансово “, съобщи Сузанита, като излъчи видеоклип и го качи като стори в обществената мрежа, написа " Телеграф ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР