Суровите думи на актьора Жан Рено за предателството ще ви

...
Суровите думи на актьора Жан Рено за предателството ще ви
Коментари Харесай

Как да се отнасяме с предателите

Суровите думи на артиста Жан Рено за измяната ще ви накарат да се замислите. Ето какво споделя той:

Какво е измяната?

Предателството е едно извънредно нещо, което, за жалост, сме принудени да претърпяваме постоянно. Много са типовете изменничество - кое от кое по - подли и ужасни.

Хора, за какво се доверявате сляпо един на различен? Целият международен опит демонстрира, че алчността, скъперничеството, завистта, ревността са във всеки от нас. Те единствено чакат своето време, с цел да се освободят.

Не съществува такова нещо като светец.

Руската писателка Александра Маринина един път споделя следното:

Това е едно зряло и умно схващане за живота.

Всеки човек е самичък за себе си. Освен в случай че една майка не е подготвена да даде всичко за детето си, само че майките са разнообразни.

Тези, които са подготвени да бъдат излъгани, биват излъгани. Останалите са ваксинирани: когато хората доближат избрана възраст, те осъзнават, че измяната е също толкоз основна част от живота, колкото и любовта да вземем за пример.

Не можеш да живееш 100 години и непрекъснато да прескачаш тази бариера. В някакъв миг ще се сблъскате с нея.

Предателството не е дирек, който пада върху главата ви. Това е човек, който демонстрира същността си, който е свалил маската си.

Вследствие на това вие към този момент не желаете да прекарвате време с този човек, не желаете да го виждате, не желаете да му се доверявате.

Да, има дами, които споделят - " Той (мъжът) ме мами, а аз към момента желая да бъда с него ". Именно за това приказва Маринина: кратковременен интерес. Когато искаш да си затвориш очите за някакви пороци поради самите тях.

Вярно е, че в случай че това не е допустимо, тогава положителните връзки прерастват в гневна ненавист. Точно тъй като обстановката не е в наша изгода.

Харесва ми методът към измяната на различен холивудски артист - Ал Пачино. Той включва разграничаване:

Източник: cluber.com.ua

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР