Subaru загатна за представянето на ново поколение кросоувър, който ще

...
Subaru загатна за представянето на ново поколение кросоувър, който ще
Коментари Харесай

Subaru представя мистериозен нов кросоувър в средата на месеца

Subaru загатна за представянето на ново потомство кросоувър, който ще дебютира в Япония в средата на месец септември. Световната премиера на мистериозния модел ще се състои на 15 септември и съгласно компанията ще ни покаже „ нов SUV ”. Информацията за това идва от малко YouTube видео, което за жалост не разкрива съвсем никаква информация, а ниската му резолюция ни дава опция да забележим само формите на предните светлини с изразителни LED дневни светлини.
`Subaru

За елементи от секундата се виждат и стоповете, дружно със задните калници и фрагменти на предната решетка, светлините за мъгла и цялата задна част, само че по всичко проличава, че от Subaru прикриват формите на колата. Според информация на Motor1, японците евентуално ще показват новото потомство на кросоувъра XV, който е прочут и под името Crosstrek в Съединени американски щати.
`Subaru

Последното потомство на компактния „ джип “ бе показано през 2017 година, а през предходната година от Subaru го освежиха като трансформираха визията и технологиите му. Въпреки това представянето на напълно ново потомство е разумна стъпка, съдейки по това, че Crosstrek е един от най-важните модели на марката в Съединени американски щати с над 127 хиляди продадени бройки единствено през миналата година.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР