Subaru показа няколко тийзъра в които се вижда част от

...
Subaru показа няколко тийзъра в които се вижда част от
Коментари Харесай

Subaru показва нова версия на Outback в края на месеца

Subaru сподели няколко тийзъра в които се вижда част от нов „ по-корав “ автомобил въз основата на последното потомство Outback. Модела ще бъде показан онлайн на 30 март, като към този момент от японската компания не разкриват доста детайлности.

„ Легендарният Outback е най-коравата и способна машина в гамата на Subaru правена в миналото. Но какво ще се случи, в случай че я създадем още по-способна? “ Така от Subaru стартират рекламната акция на новия модел.

POV you're the driver... Prepare for a new level of Outback adventure with even more capability and off-road confidence. Tune into the live reveal on our Фейсбук, 3/30 at 11 AM EDT. Sign up for details here:.
— Subaru (@subaru_usa)
Засега знаем, че ще сигурно ще забележим изменен външен тип, като се чакат отбрани на предната ризница, праговете, задната ризница и арки на калниците. Окачването най-вероятно също ще бъде усъвършенствано, като това ще се отрази основно на клиренсът.

Повече за новото Subaru ще разберем в края на месеца при формалното показване, когато ще забележим и от какъв мотор ще бъде задвижвано повдигнатото комби.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР