Студенти от школата на Skoda показаха проект за пикап, произведен

...
Студенти от школата на Skoda показаха проект за пикап, произведен
Коментари Харесай

Skoda Mountiaq е пикапът, който искаме в серийно производство

Студенти от школата на Skoda демонстрираха план за пикап, създаден в една единствена численост. Моделът Mountiaq е основан на най-голямото SUV на марката – Kodiaq и даже следва фирмената политика за моделните названия на SUV моделите.



В плана са се присъединили 35 студенти, които са се погрижили за дизайна и изработката на пикапа. Купето е подсилено, заради изрязания таван, а вратите са скъсени, с цел да паснат на новата форма. Офроуд аксесоари като булбар, ролбар в задната част, спомагателни светлини и шнорхел също могат да бъдат открити. Екстериорът разчита на оранжев цвят с черни акценти, като сходна цветова скица можем да открием и в интериора.



Там можем да забележим оранжево по шефовете на седалките, стелките, кормилото и скоростния лост, като измененията не престават с вграждането на 320W аудио система с 2000W субуфер. Под капака на пикапа откриваме прочут 2.0-литров бензинов мотор със 190 конски сили, а 17-цолови джанти с гуми за офроуд ще оказват помощ за прекарването отвън пътя и оказват помощ за по-високия с 10см клиренс.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР