Катастрофа между линейка, камион и кола затвори за движение главния

...
Катастрофа между линейка, камион и кола затвори за движение главния
Коментари Харесай

Линейка, камион и кола катастрофираха на пътя Разград-Русе, има пострадали

Катастрофа сред кола за спешна помощ, камион и кола затвори за придвижване основния път Е70 (Разград – Русе). Сигналът за произшествието, станало на Исперихското кръстовище край Разград, е получен към 13:40 часа през днешния ден, заяви представителят на полицията в Разград Илияна Георгиева. 
Линейката се е движила по главния път в посока Русе. Тя е била ръководена от 65-годишен лидер. В нея са пътували мъж и жена, на 64 и 53 години, оповестява кореспондентът на БТА в Разград Садет Кърова.
Откъм Исперих товарен камион, каран от 33-годишен мъж, изчаквал на знак " Стоп " за маневра за завой наляво. Откъм Разград 55-годишна лидерка на кола от село Ясеновец отнела предимството на движещата се по основния път кола за спешна помощ. При конфликта автомобилът със специфичен режим на придвижване се удря в камиона.
Пострадали са лидерът на колата за спешна помощ, който е с порезни рани по главата, и пътуващата с него 53-годишна жена, която е с фрактура на ръката, добави Георгиева. Движението в региона на злополуката се контролира от екипи на " Пътна полиция ". 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР