Студен януари, ретрограден Меркурий, поредни ограничения... Със сигурност имате нужда

...
Студен януари, ретрограден Меркурий, поредни ограничения... Със сигурност имате нужда
Коментари Харесай

24 идеи за маникюр, които трябва да пробвате

Студен януари, назадничав Меркурий, следващи ограничавания... Със сигурност имате потребност от нещо свежо, което да ви разведри, изключително в почивните дни. И за какво това да не бъде някой пъстър артистичен, изключително в случай че имате час в околните дни. Така че в случай че се чудите какъв лак да изберете или по какъв начин да го извършите по-забележим, ние ви предлагаме цели 21 хрумвания, с които ноктите ви ще бъдат всичко друго, само че не и скучни.

Дали ще замените бялото с блестящо зелено при френски маникюр, или ще се оставите на въображението на нереалните форми, повеляват да избирате по-свежи комбинации и да излизате отвън рамките на геометричните форми. Например, в случай че харесвате сиво или черно, просто го съчетайте със или алено в ефектно каре. Особено в случай че носите тези нюанси и в стайлинга си.

Избрали сме и няколко хрумвания с фини и красиви цветя (или елементи от тях), с цел да внесем малко пролетно ентусиазъм и слънчево въодушевление в зимните дни. При тях още веднъж може да се употребяват разнообразни цветови комбинации. Но в случай че въпреки всичко предпочитате по-неутрални и чисти нокти, просто прибавете някоя нежна рисунка или дрънкулка при част от маникюра. Пак ще бъде задоволително ефектно.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР