Стрийминг платформата на The Walt Disney Company стартира в България

...
Стрийминг платформата на The Walt Disney Company стартира в България
Коментари Харесай

Кахабер Абашидзе, Disney: Очакваме Disney+ да има до 260 млн. платени абонати

Стрийминг платформата на The Walt Disney Company започва в България в средата на юни и по този начин българските консуматори към този момент имат достъп до всички най-популярни услуги в света. Цената ѝ е 7.99 евро на месец или 79.90 евро за годишен абонамент. В България Disney+ предлага над 900 кино лентата, повече от 600 сериала и 180 извънредни истински продукции от Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic и други.Кахабер Абашидзе дава отговор за бизнеса на The Walt Disney Company Central & Eastern Europe (CEE) от 2019 година Той се присъдинява към Disney през 2008 година, а преди този момент е работил като районен управител за Fox International Channels, бил е и общоприет шеф на Jetix Europe и анализатор в консултантската компания Frost and Sullivan. Какви са упованията ви за старта на Disney+ в новите страни и изключително България?
Наскоро стартиралата стрийминг услуга е още един метод за Disney да се свързва със своите почитатели. Развълнувани сме, че можем да предоставим на българските фенове филмите, сериалите и документалното наличие, на което клиентите ни по света се любуват. Disney+ е извънредният дом на Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic и на развлекателното наличие от марката Star.

Услугата таргетира фамилии, само че в това време е изключитeлно привлекателна и за аудиторията 25+. Само тук можете да намерите най-актуалните анимации, идващи непосредствено от кината, като " Encanto " ( " Енканто " ) на Disney и " Turning Red " ( " Мей Червената панда " ) от Pixar, всички филми и сериали на Star Wars като най-новия Obi-Wan Kenobi с Юън Макгрегър в основната роля, Moon Knight от Marvel, всички 33 сезона и над 700 епизода на The Simpsons ( " Семейство Симпсън " ) или сериали като Pam & Tommy. С други думи - на никое място другаде няма да откриете такова многообразие и подобен размер от филми, сериали, развлекателни стратегии и документални продукции, събрани на едно място. Disney+ в действителност предлага по нещо за всички възрасти. Освен всичко това услугата обезпечава и необикновено потребителско преживяване с характерности като безкрайно евакуиране на наличие на до 10 устройства, висококачествена картина с 4K Ultra HD видео и Dolby Atmos потапящо аудио, персонализирани профили и засилен наставнически надзор.
Имате ли сложени цели за клиенти и пазарен дял тук?
Споделяме единствено таргетите на световно равнище. Както беше оповестено по време на събитието за вложителите през декември 2020 година, чакаме Disney+ да има сред 230 и 260 милиона платени клиенти по света до края на фискалната 2024 година Поглеждайки към сегашния брой на клиентите, който е съвсем 140 милиона души, и цифрите от първите дни на Disney+ в Централна и Източна Европа, съм сигурен, че задачата ни е постижима.
Реклама Колко друго ще бъде наличието на обособените пазари?
Голяма част от истинските филми и сериали на Disney+ са налични на всички пазари, на които услугата участва. Що се отнася до заглавията от нашата сбирка (library titles) - наличността може да варира според от съществуващите лицензионни покупко-продажби в другите страни. Още от старта на Disney+ в България клиентите имат опция да гледат епизодите на Obi-Wan Kenobi, който направи световна премиера, еднo от най-актуалните заглавия от Marvel - Moon Knight, както и най-новото от развлекателното наличие с продукции като Pam & Tommy или The Kardashians.
Кога ще имате български превод за наличието тук?
Разглеждаме опцията за прибавяне на още езици в бъдеще, само че сега към момента не можем да споделим съответни периоди.
Планирате ли да си партнирате с телекомите за комбинирани пакети както да вземем за пример HBO Max?
За момента Disney+ се предлага в България като самостоятелна услуга, която може да бъде гледана на редица устройства. Все отново преглеждаме разнообразни разновидности и ще споделим повече елементи, когато можем да потвърдим нещо съответно.
Какви са наблюденията ви за стрийминг конкуренцията в България? Смятате ли, че локалните консуматори могат да си разрешат да заплащат за няколко разнообразни услуги?
Следим от близко обстановката в България и в цяла Централна и Източна Европа. Стартирахме неповторима услуга с чудесно предложение във връзка с цена към добавена стойност, която обезпечава на клиентите безграничен достъп до заглавия от нашите обичани марки (Disney, Pixar, Marvel, Star Wars и National Geographic), както и развлекателно наличие от Star. Disney+ предлага преживяване, което е елементарно за ръководство, има персонализирани рекомендации и висококачествена картина. Услугата дава опция и за по едно и също време стриймване на до 4 устройства и безкрайно евакуиране на наличие, което не се таксува в допълнение и е годно за всички типове абонаменти.
Реклама Свързани публикации Може ли Paramount да се конкурира с Netflix и Disney 6 юни 2022, 11:25 Spotify регистрира 2 млн. повече клиенти макар компликациите 28 април 2022, 09:00 Има ли печеливш в стрийминг войната сред Disney, Netflix, Apple 11 февруари 2022, 06:58 Вижте още публикации Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията Моите публикации
Автор Константин Николов
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР