Странно явление е наблюдавано в столицата на Малайзия. Шофьор на

...
Странно явление е наблюдавано в столицата на Малайзия. Шофьор на
Коментари Харесай

Привидение плаши шофьорите в Малайзия вече 10 години?

Странно събитие е следено в столицата на Малайзия. Шофьор на автомобил и негов сателит са се натъкнали на полупрозрачна човешка фигура, до момента в който пътували през нощта по улиците на Куала Лумпур. Въпросното творение изглеждало като мъж в бели облекла, който е заел поза лотос и седи неподвижно в средата на пътното платно.

Злокобната среднощна намира се е случила при започване на месец май тази година, като очевидците даже са съумели да снимат тайнствения господин.

От записа се вижда, че до момента в който се движат по необитаем път, основните герои в историята се натъкват на човешката фигура. При типа ѝ те се шокират и се насочат в друга посока, пробвайки се да се успокоят.

Така и не излиза наяве на какво тъкмо са попаднали двамата мъже, чиито имена не се загатват. След разпространението на записа в интернет обаче се оказа, че това не е първият случай, в който този загадъчен господин в бяло бива видян в средата на пътното платно.

 Привидение Снимка: esoreiter

Много жителите на Куала Лумпур твърдят, че на тях също им се е случвало измежду нощ да попаднат на човешка фигура, заела поза лотос, освен това на най-различни пътища. Един от малайзийците даже написа, че е виждал въпросния субект още преди 10 години.

И в случай че съгласно мнозина това е видение, други настояват, че е човек. Ако в реалност е по този начин, можем единствено да гадаем какво го подтиква към това рисково и страховито занятие към този момент толкоз време.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР