Стойчо Младенов гостува на подкаста на bTV За спорта без

...
Стойчо Младенов гостува на подкаста на bTV За спорта без
Коментари Харесай

Стойчо Младенов: Трябва да съм луд да крада пари от Божков, Ганчев или Илия Павлов

Стойчо Младенов гостува на подкаста на bTV " За спорта без клишета ". Бившият треньор разгласи, че в никакъв случай не е мамил с пари притежателите на ЦСКА, с които е имал опцията да работи на " Българска войска ". Ето какво сподели Екзекутора по тази тематика:

" Единственият човек, който ми позволи да договарям с футболистите до един избран миг, е Васил Божков. Така взехме да вземем за пример Велизар Димитров. При всички останали президенти на никое място не съм се занимавал с финанси. Трябва да съм вманиачен, с цел да открадна пари от Гриша Ганчев или от Васил Божков, или от Илия Павлов, или в този момент от Найденови. Мислите ли, че това по този начин елементарно ще стане и ще мине?

Мислите ли, че всички тези имена нямат цялостен надзор над финансите? Че аз, в случай че щипна отнякъде или топна човката, както неотдавна споделиха, че треньорите са обичали, няма да ми се отреже главата? Мислите ли? Трябва да съм вманиачен. Там всяка една стотинка се знае къде отива ", безапелационен бе Младенов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР