Стойчо Младенов даде мнението си за двубоя на неговия ЦСКА

...
Стойчо Младенов даде мнението си за двубоя на неговия ЦСКА
Коментари Харесай

Стойчо Младенов: Лоша организация за мача! Нямахме късмет, за да победим!

Стойчо Младенов даде мнението си за дуела на неговия ЦСКА против Левски. Старши треньорът на " алените ", сходно на сътрудника си Станимир Стоилов бе на мнение, че дуелът е трябвало да бъде отсрочен.

" Лоша организация за мача. Трябваше да дойдем и да викаме за алените линии и топки. Това затруднява съдията. Първото имаше единствено борба. Всеки се стремеше с дълги пасове да изненада съперника. През второто имахме превъзходство над Левски. Нямахме шанс, с цел да победим. Имахме три стопроцентови положения. Срещу Турицов имаше дузпа, за какво не бе гледана? Краев задържа наш състезател за фланелката, просто имаше двоен критерий в някои отсъждания ", стартира яростно Младенов.

" Не знам каква е изгодата да играем през днешния ден. Най-гледаните клубове играха в такива условия. Теренът ни принуди да играем грозно. През второто, на разчистен терен имахме благоприятни условия. Атакувахме масирано. Центриранията ни не бяха доста точни. Когато доминирахме имахме ти 100%-ови положения ", продължи наставникът.

" Когато се срещат тези два тима, би трябвало да отбележиш. Имахме обстановките, само че по знамение не влязоха. Гонитбата за купата обаче продължава. Няма да се отхвърляме, тъй като и те ще губят точки. Имаме и пряк дуел ", приключи Младенов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР