Стопкадри бТВСашо Кадиев нахлу в студиото на Преди обед“, докато

...
Стопкадри бТВСашо Кадиев нахлу в студиото на Преди обед“, докато
Коментари Харесай

Сашо Кадиев наби Кедъра преди да влязат в студиото на бТВ

Стопкадри бТВ

Сашо Кадиев нахлу в студиото на „ Преди обед “, до момента в който Яна Донева обсъждаше с посетител коментаторите си протичащото се в „ Ергенът “.



Яна помоли Сашо да разяснява държанието на 34-годишната Надежда, която е оставила 7-годишното си дете единствено на открито, с цел да потърси любовта в сантименталното риалити.

Една жена въпреки всичко има потребност да й се случват и на нея хубави неща в живота, да претърпява неща, дали ще е обвързвано с работа, дали със живот. Значи, нашите майки имат право, несъмнено, на личен живот, стартира той.



От друга страна индивидът е раздран сред две решения, дали да бъде благополучен той или да бъдат щастливи двете дружно с детето, добави Сашо.

Според мен дамите на 30 и няколко години, за тях тематиката не би трябвало да е за някакви последни влакове, и че те са на ръба на живота на пропастта, и че най-хубавото си отива. Случват се какви ли не любовни истории на хора на 50, 60 и 70 години, сподели още по бТВ Кадиев.



Нагласата им е неверна, това са млади дами, прелестни. Смисълът не е да бъдеш сътрудник с някой, а да се чувстваш добре. Ние не можем да съдим една жена, тъй като е решила да получи неща за себе си надалеч от своето дете, разяснява той.

След като Сашо бе запитан от Яна дали обичаната му жена навива сърми, той разгласи и огромна вест в персонален проект.

Питах я дали прави сърми, само че не получих отговор. Затова взех решение да се върнем в Кокаляне и ще строим къща, с цел да сме сме по-близо до майка, и тя да ни готви, да ни пере и да оказва помощ. Казвам го съществено, ще строим къща, разгласи Сашо Кадиев.

Последният ще се ожени за приятелката си след три месеца.

Малко по-късно в студиото влязоха Камен Алипиев и Александра Сърчаджиева.

Кедъра призна, че тъй като постоянно млати Кадиев в „ Аз обичам, България “, той го е набил преди да влязат в студиото и в този момент е малко издут.

Защото ме бие, му забих един, удостовери Сашо.

Вие, разбрахте ли какво вест произведохте в този момент, ще я четем следобяд по уеб сайтове с избран цвят: Александър Кадиев наби Кедъра, включи се в диалога и Деси Стоянова.  
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР