Стотици хора и незнайно колко животни претърпяват емоционален стрес и

...
Стотици хора и незнайно колко животни претърпяват емоционален стрес и
Коментари Харесай

Карлос Контрера от ВМРО: Войната с пиротехника по улиците трябва да спре!

" Стотици хора и неизвестно какъв брой животни претърпяват прочувствен стрес и физически пострадвания, някои даже губят живота си поради заниманието на други. Недопустимо е! " Това написа в своята Facebook страница общинският консултант от Вътрешна македонска революционна организация и ръководител на „ Патриоти за София “ Карлос Контрера в навечерието на новогодишните празници, съпроводени обилно с шумни канонади от пиратки и обилни зари. Този тип празненства обаче предизвикват доста болежка и премеждия на десетки, стотици хиляди хора и животни, за които никой не се замисля.

Ето за какво е нужно да се подхващат незабавни ограничения на равнище изпълнителна и законодателна власт, безапелационен е Контрера.

" Вчера вечерта към 19.45 три „ добре възпитани “ хлапета взривиха с бомбичка химическата тоалетна в градинката зад баня „ Мадара “ (градинка " Буката " ). След това „ мъжество “ тоалетната е тотал вреда, а бомбаджиите избягаха някъде в тъмното, откакто съумяха да подплашат няколко кучета и котки с гърмежа и изкараха акъла на няколко баби.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР