Стопкадри Нова ТвКошмарна прогноза за времето в следващите дни направи

...
Стопкадри Нова ТвКошмарна прогноза за времето в следващите дни направи
Коментари Харесай

Синоптичката Лора: Гръмотевични бури обхващат България

Стопкадри Нова Тв

Кошмарна прогноза за времето в идващите дни направи Лора Георгиева.

„ След сравнителното умерено време през днешния ден, следва интервал на дъждове и гръмотевични стихии. През утрешния ден в Източна България времето ще е към момента слънчево, горещо и без превалявания, на запад обаче още преди обяд ще стартира да се развива купесто- дъждовна облачност и следобяд на доста места ще вали и ще гърми. По време на гръмотевичните стихии вятърът внезапно ще се усилва, като има и висок риск от градушки за няколко области. На югозапад е в действие жълт код за заплаха от интензивни превалявания и местни наводнения. Максималните температури ще доближават от 28-29 градуса на запад, и до 35-36 в източните региони “, сподели по Нова Тв Лора.



„ С доста слънце ще премине утрешния ден по морето. Следобед ще се усеща сдържан морски бриз и температурите ще останат под 30 градуса, а водата покрай брега ще е към 24 градуса. Морето и на следващия ден ще е умерено, с талази до половин метър. Планините няма да са толкоз гостоприемни на следващия ден, след слънчевото начало на деня облаците бързо ще се усилват, и към и следобяд в множеството масиви се чакат мощни гръмотевични стихии и градушки. Температурата по върховете ще остане 15 градуса, а планинските курорти ще доближава към 20-25 “, добави синоптичката.



„ Променливото и несигурно време ще продължи и през идващите няколко дни. В четвъртък гръмотевичните стихии последователно ще обзет и централна България, а в петък и събота ще вали и гърми към този момент в цялата страна. На места дъждовете ще са интензивни, като ще паднат и градушки към края на седмицата, ще нахлуе по студен въздух и температурите ще се намалят. От неделя ще стартира интервал със слънчево и умерено време, а температурите бързо ще вървят нагоре “, съобщи още Лора Георгиева.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР