Стопкадър бТВЕксперт направи интересен коментар за скандала с Nexo.Нексо“ е

...
Стопкадър бТВЕксперт направи интересен коментар за скандала с Nexo.Нексо“ е
Коментари Харесай

Експерт: Nexo не може да се сравнява с Ружа Игнатова

Стопкадър бТВ

Експерт направи забавен коментар за абсурда с Nexo.

„ Нексо “ е една от многото международни компании и платформи, които търгуват с криптовалута. Не е борса. Платформата стартира активност през 2018 година. „ Нексо “ дава опция да кредитират или да дадат рента, в случай че предоставите вашите криптоактиви “. Това съобщи в предаването „ 120 минути “ по бТВ специалистът по киберсигурност Любомир Тулев.

„ Регистрирате акаунт в платформата. Зарежда се онлайн портфейл със сума в долари, левове, евро. Тук е едно от терзанието, за което прокуратурата твърди, че има заобикаляне на глобите на Европейски Съюз - платформата „ Нексо “ приема депозити в съветски рубли. Това е едно от изказванията на прокуратурата, че по този метод, в случай че съветски жител с съветски рубли реши да зареди своята сметка, би могъл да заобиколи тези наказания. Това е „ ексчейндж “ (обмяна – бел. ред.) платформа “, уточни той.

Тулев изясни, че единият метод за сдобиване с криптовалута е като тя бъде закупена от борса. „ Нексо “ дава опция един път закупил си биткойн и вместо да го използваш за твои цели, ти да го отдадеш за потребностите на платформата, за което ти получаваш рента. Твърди се до 36%. По този метод може да увеличиш своя капитал “, добави той.

Експертът акцентира, че този развой не се контролира от никого и изясни, че сега се приготвя законодателство на европейско равнище, което да бъде имплементирано и в националното законодателство. „ Нека да не забравяме, че „ Нексо “ е шеф на 600 чиновници. Те, за разлика от Ружа Игнатова, имат обезпеченост на тяхната монета. Нещо, което е в цялостен контраст на това, което се твърди за измами и пирамиди – цената на „ Нексо “ не се срина за тези дни, в които тече следствието. Сайтът е наличен, може да се направи регистрация. „ Нексо “ даже сега пораства “, разяснява Любомир Тулев.

„ За мен това значи, че монетата е постоянна, тя е вързана с действителното обезщетение на компанията. При Ружа Игнатова „ One coin ” е класическата „ Понци “ скица – продаваш нещо, което няма обезпеченост. „ Нексо “ има платформа, има обезпеченост на монетата „ Нексо токен “, обезпечена със цената на компанията “, добави той, написа novini.bg.

Тулев напомни, че в следствието вземат участие и Съединени американски щати, и Англия. „ Нексо “ е законна платформа. Угризенията е, че тя се е държала като банка без да има лиценз – отпускала е и е давала заеми. В това се кори нейната виновност, не се е записала по този закон “, сподели още специалистът по киберсигурност.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР