Стилът на Коко Шанел е ярък пример за това как

...
Стилът на Коко Шанел е ярък пример за това как
Коментари Харесай

Коко Шанел 2020, който ще ви помогне да подчертаете всички предимства на фигурата

Стилът на Коко Шанел е ослепителен образец за това по какъв начин би трябвало да наподобява добре поддържана, съвременна и женствена дама. В тази публикация ще разгледаме избрани тоалети в стила на Коко Шанел, които преференциално ще подчертаят всички преимущества на женската фигура и ще скрият минусите.

Изтънчените и симпатични рокли, които акцентират региона на талията, е печеливш жанр за дама на всяка възраст.

1. 

Класически костюм можете да изглеждате безупречно привлекателно и секси, в случай че вземете съществено избора на жанр. Деликатните, пастелни нюанси в тандем с съвременен „ клетъчен “ или „ райе “ принт са идеални за дами, които желаят да наподобяват образно по-тънки и елегантни. Вертикалният принт преференциално изпъва женствения контур, прави фигурата по-тънка. Класически панталонен костюм с гальовен колорит + копринена блуза или пуловер + заострени обувки или изискани сандали – отлично облекло за стилна и уверена модница.

2.

3.

Фигурата на всяка дама ще придобие женствена и секси форма благодарение на пола.

4. 

5.

6.

Плетените рокли в жанр с права кройка с дължина миди е съвършен избор, когато желаете да наблегнете елегантна и секси фигура. Рокли със междинна дължина, които съвършено акцентират женската фигура, са универсално и много практично нещо, което може да бъде украсено с необятен колан, както и допълнено с класическо палто и съвременни заострени обувки.

7. 

8.

Роклята, която ще преобрази и направи облика на фешън жена безценен и гиздав, е направен от първокачествен материал от пастелни нюанси. V-образно деколте  и сполучлива кройка са главните критерии, които би трябвало да участват в идеалното облекло.

9.

Горното облекло в съвременен принт “клетка ” или “гъши крайник ” ще украси дрешника на всяка съвременна дама. Всеки нехаен тип ще се трансформира с помощта на съвършено класическо палто или тренч. Класическо палто + изискана публична рокля е съвършеният външен тип в духа на ненадмината Коко Шанел.

10.

11.

Костюмите от туид, състоящи се от пола и сако в неутрални нюанси,  идеални за дами на всяка възраст. Рокли, направени от първокачествен туид, не акцентират непотребното тегло, крият дефекти и преференциално акцентират преимуществата на женската фигура.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР